Ons Verhaal

La nostra storia

Ristorante Sinfonia bestaat al sinds december 2006 en was eerst 11.5 jaar gelegen in waregem, voordat Giovanni de stap nam om het voormalige 'gastronoom' over te kopen eind 2017.

Ons verhaal

Ristorante Sinfonia bestaat al sinds december 2006 en was eerst 11.5 jaar gelegen in waregem, voordat Giovanni de stap nam om het voormalige 'gastronoom' over te kopen eind 2017. In 2006 beslisten Giovanni en Agnes om de stap te wagen om een gebouw langs de gentsesteenweg te huren om daar hun droom waar te maken. Namelijk een restaurant uitbaten die de naam 'Sinfonia' heeft gekregen. Zoals iedereen weet is alle begin moeilijk en was dit voor hun ook het geval. In het begin verliep niet alles vlotjes tot meer en meer mensen over Sinfonia begonnen te praten en goede recensies achterlieten. Na een goed jaar langs de gentsesteenweg gingen de zaken goed vooruit. De kinderen waren op dit moment nog maar tussen de 8 en 10 jaar en waren nog bij niets betrokken. Achter vele jaren daar te hebben gezeten, 11.5 jaar om precies te zijn, waren Giovanni en Agnes het beu om dit pand te huren en zochten ze iets om te kopen. Na wat zoekwerk viel hun oog op het toenmalige Gastronoom. Na wat onderhandelingen en denkwerk namen ze eind 2017 de grote stap om het voormalige Gastronoom over te kopen nadat het meer dan 2 jaar leegstond. Samen met  Marco, die toen al meer betrokken was met het restaurant, beslisten ze om een venootschap op te richten en er echt voor te zorgen dat dit een familiebedrijf werd. Na 5 maanden hard verbouwt te hebben in hun nieuwe zaak, maar ook hun toenmalig restaurant open te houden, waren de werken eindelijk af. Op 7 april 2018 openden ze officieel de deuren van hun nieuw pand langs de kortrijkseweg. Het is een ideale ligging volgens Giovanni, doordat het een bekend gebouw is en er constant auto's passeren. Vanaf die dag heeft de famillie Cangelli zich daar gesetelled. Samen met hun personeel doen ze altijd hun best om het eten en de service op en top te serveren. Smakelijk !

Professioneel team

Geweldige sfeer

Fris en smakelijk

Ons team

Ons familiebedrijf bestaat uit vader, moeder, en een zoon

Giovanni is in de keuken de grote chef. In de zaal is Marco verantwoordelijk voor de vlotte service en reservaties, terwijl Agnes ervoor zorgt dat alle klanten een goede tijd kunnen hebben.