Ons Verhaal

Opening Sinfonia in 2006

Giovanni en Agnes beslissen om een gebouw langs de gentesteenweg te huren om hun droom waar te maken. op 8 december openen ze de deuren van hun restaurant. Na vele jaren werd Sinfonia gekend en was het tijd voor de volgende stap.

5 maanden verbouwen

Vanaf we de sleutels kregen gingen we direct aan de slag. De keuken moest opnieuw ingedeeld worden, gaten in het dak dichten, een muur uitbreken, alles herschilderen, etc... En dat terwijl we ons vorig restaurant nog zo lang mogelijk  openhielden. 

Na 11,5 jaar huren is het genoeg

We moesten naar de toekomst kijken en beslisten om het voormalige gastronoom in beveren leie te kopen dat al 3 jaar leegstond. Samen met Marco hebben ze dan een venootschap opgericht. Sindsdien is dit een echt familiebedrijf geworden.

De Finishing Touch

Op 7 april 2018 hebben we ons nieuw restaurant officieel geopend. Het restaurant is een moderne warme sfeer, waardoor het gezellig tafelen is. Samen met ons personeel doen we altijd ons best om het eten en de service op en top te maken !

Giovanni Cangelli

Chef Kok

Marco Cangelli

Zaalverantwoordelijke

Agnes Simonvaros

Gastvrouw